TRAFIKK
NOVA

Hjelp - General Issues

Hva er Trafikk Nova?

Trafikk Nova er et gratis reklame program vi annonsere ditt nettsted gjennom Gratis Annonser, Free Link Exchanges, Autosurfing, Directory partnere, Email-markedsføring og Anmeldelser.

Tydeligvis for å sikre rettferdig bruk disse fasilitetene er begrenset med Reklame Studiepoeng og caps på antall ubetalte kobling utveksling

Har Trafikk Nova garantere kvaliteten på trafikken sin?

Ja! I motsetning til noen av våre konkurrenter som bruker automatisert trafikk generasjon metoder, vil vi bevisst bare noensinne send menneskelig trafikk til ditt nettsted.

Har Trafikk Nova godta voksent innhold?

Ja det gjør det, fordi det gir annonsører og autosurfers muligheten til ikke å se voksent innhold. Mens også advarsel lenke varmevekslere og folk ser på katalogen som en kobling er voksen med ikonet.

Hva Trafikk Nova klasse som voksent innhold?

Trafikk Nova klasser nettsteder med informasjon om pornografi, gambling og vold som seksuelt innhold nettsteder.

Drive trafikk over hele verden til nettstedet ditt ...

AfrikaansBahasa IndonesiaCatalàČeskéCymraegDanskeDeutschEestiEnglishEspañolFilipinoFrançaiseGalegoHrvatskiÍslenskaItalianoLatvijāLietuvosMagyarMaltiMelayuNa hÉireannNederlandseNorskePolskaPortuguêsRomânăShqiptarSlovenščinaSlovenskémuSuomalainenSvenskaSwahiliTürkViệtΕλληνικάБеларускаяБългарскиМакедонскиРоссиюСрпскаУкраїнськеייִדישעבריתالعربيةفارسیहिन्दीไทย中文(简体)中文(繁體)日本한국어